Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

2,5 km de conductă magistrală din Capitală, nemodernizați în ultimii 53 de ani, înlocuiți

libertatea.ro
Nicusor Dan

Primarul general Nicușor Dan anunță luni că au fost înlocuiți 2,5 km de conductă magistrală pe Bulevardul Timișoara, tronson care nu a fost niciodată modernizat din 1970 când a fost pus în funcțiune.

Primarul Capitalei spune, luni, pe pagina sa de Facebook, faptul că tronsonul de conductă magistrală înlocuit pe Bulevardul Timișoara nu a fost niciodată modernizat din 1970, de când a fost pus în funcțiune, potrivit mediafax.

„Până în luna ianuarie, lucrătorii Energetica Servicii vor finaliza întreg proiectul de 3,6 km, cu mult mai devreme decât termenul estimat în contract. Am verificat astăzi (luni - n.r.) stadiul lucrărilor pe șantier și am văzut că este o lucrare complexă și dificilă, întrucât rețeaua de termoficare este situată sub infrastructura de tramvai, iar țevile de tur-retur nu sunt poziționate una lânga alta, ci sunt suprapuse”, spune Dan.

Potrivit edilului, rețeaua alimentează 32 de module termice, şapte instituţii publice, printre care o unitate militară și o secţie de Poliţie, şcoli, grădiniţe, 50 de blocuri și peste 7.700 de consumatori din cartierele Rahova, Militari și Drumul Taberei.

Tramvaiul 25 a fost repus din week-end în circulație și merge alternativ, pe un singur fir la intervale de cinci minute.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.