Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

26 de mandate de percheziţie într-un dosar de delapidare: prejudiciu - circa 12.000.000 de lei

IPJ Botoșani
perchezitii
"În baza probatoriului administrat, un bărbat de 34 de ani a fost reţinut, pentru o perioadă de 24 de ore. Ulterior, acesta a fost prezentat instanţei, care a dispus punerea în libertate a acestuia", informează un comunicat al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB) transmis, joi, AGERPRES.

Din datele şi probele administrate în cauză de către poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice - Sector 3 a rezultat că, în perioada 2021 până în prezent, persoanele vizate, în calitate de administratori ai unor societăţi comerciale, cu domeniu de activitate de colectare sau reciclare a deşeurilor, în mod repetat, ar fi primit, transferat şi ridicat sume de bani, provenite din săvârşirea infracţiunii de delapidare, prin care o societate comercială de tip OIREP a fost prejudiciată cu aproximativ 12.000.000 de lei.

"În urma percheziţiilor au fost identificate şi ridicate documente contabile, 11.000 de euro, 8.000 de lei, precum şi 72 de monede din metal preţios. De asemenea, s-a dispus instituirea sechestrului asigurător asupra unor bunuri mobile (trei autoturisme de lux) şi imobile, precum şi a conturilor bancare ale bănuiţilor, până la concurenţa sumei de 12.798.050,83 de lei", arată sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.