Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

27 de arme de foc ridicate de poliţişti în urma acţiunilor desfăşurate anul trecut

vanatoare-vaslui-radioiasi.ro_
Conform acesteia, anul trecut au fost organizate 58 de acţiuni, dintre care 20 pe linie de braconaj cinegetic, 23 pe linie de arme şi muniţii precum şi 15 acţiuni pe linie de explozivi şi substanţe periculoase.

"În cadrul acestora au fost efectuate 364 de controale, 19 percheziţii domiciliare cu efective mărite şi 18 percheziţii informatice, fiind dispuse măsuri de indisponibilizare a 27 de arme de foc, din care 12 arme letale şi 15 arme neletale supuse autorizării şi a aproximativ 3.900 de bucăţi muniţie de diferite calibre", a spus Ionela Cozma.

Totodată, poliţiştii au indisponibilizat peste 2.200 de litri de deşeuri periculoase şi 587 kg de obiecte artizanale şi de distracţie pe bază de amestecuri pirotehnice.

De asemenea, în sprijinul prevenirii comiterii infracţiunilor contra patrimoniului, Serviciul de Ordine Publică, prin structura Sisteme de Securitate, monitorizează activitatea celor 71 de societăţi specializate în domeniul sistemelor de alarmare împotriva efracţiei, a celor 20 de societăţi specializate în domeniul pazei şi protecţiei şi a 4 dispecerate de monitorizare şi intervenţie a sistemelor de alarmă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.