Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

28 de migranţi, găsiţi la frontieră ascunşi într-un TIR şi o platformă auto

News.ro
Constanţa migranţi ilegali Poliţiştii de frontieră

Poliţiştii de frontieră de la Nădlac II au prins 28 de migranţi veniţi din Bangladesh, Sri Lanka şi Pakistan care au încercat să treacă ilegal graniţa în Ungaria, ascunşi în două mijloace de transport, şoferii fiind cercetaţi penal pentru trafic de migranţi, potrivit Agerpres.

Călătorii clandestini se aflau într-un TIR condus de un şofer turc şi într-un autoturism transportat pe o platformă auto, condusă de un român.

"În urma efectuării controlului amănunţit al mijloacelor de transport, au fost descoperiţi, ascunşi în compartimentul pentru marfă al automarfarului, precum şi în autoturismul transportat pe platformă, în total 28 de cetăţeni străini. Persoanele au fost preluate şi transportate la sediul sectorului pentru cercetări unde, în urma verificărilor, colegii noştri au stabilit că sunt cetăţeni din Bangladesh, Sri Lanka şi Pakistan", a informat, joi, Poliţia de Frontieră Arad.

Cei doi şoferi sunt cercetaţi pentru trafic de migranţi, în timp ce migranţii sunt cercetaţi pentru tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat.

De asemenea, un echipaj de poliţişti de frontieră a depistat, într-o parcare din Nădlac, şapte străini ascunşi într-o autoutilitară ce transporta panouri din lemn pe ruta România - Austria. Este vorba de persoane din Bangladesh, Nepal şi Iran, care vor fi cercetate pentru tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.