Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

289 de cadre medicale din spitalele din Galaţi s-au vaccinat anti-COVID în prima zi de desfăşurare a campaniei de imunizare

ph-online.ro
viitura prahova

Un număr de 289 de cadre medicale din spitalele din Galaţi s-au vaccinat anti-COVID în prima zi de desfăşurare a campaniei de imunizare. În Galaţi, vaccinarea a început luni, potrivit news.ro.

Cele mai multe vaccinuri s-au făcut la Spitalul Judeţean de Urgenţă "Sfântul Apostol Andrei", unde au primit serul anti-coronavirus 55 de angajaţi. La Spitalul de Psihiatrie "Elisabeta Doamna" s-au vaccinat 45 de persoane, iar la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii "Sfântul Ioan" s-au vaccinat 39 de persoane.

Citește și: Întorsătură de situație în cazul farmacistului care a distrus dozele de vaccin anti-COVID-19. Autoritățile au declarat că este un adept al teoriilor conspirației

În total, în cele 10 centre existente în judeţ s-au vaccinat 289 de persoane, doar la Spitalul Clinic de Obstetrică Ginecologie Galaţi nefiind nicio persoană imunizată.

La Galaţi, au fost distribuite 975 de doze de vaccin, iar Direcţia de Sănătate Publică a făcut o nouă comandă de încă 195 de flacoane (975 de doze) de vaccin împotriva Covid-19.

În judeţul Galaţi, de la debutul pandemiei s-au înregistrat 16.423 de bolnavi de coronavirus, 195 de cazuri noi fiind confirmate marţi. De asemenea, din cauza virusului au murit până acum 440 de persoane.

De la debutul pandemiei, numeroase cadre medicale au fost infectate cu coronavirus, unul dintre cele mai mari focare de COVID-19 din judeţ fiind în Spitalul Judeţean de Urgenţă Galaţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.