Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

3 bonusuri la cazinou de care trebuie să profiți în luna iulie 2021

Superbet
bonusuri la cazinouri

Cu siguranță că și ție îți plac bonusurile, iar dacă ești un împătimit al jocurilor de noroc la cazino, vei putea vara aceasta să profiți de 3 bonusuri substanțiale. În funcție de cazinoul pe care îl alegi, vei avea bonusuri diferite. Voi descrie pe rând fiecare dintre cele 3 bonusuri pe care le-am ales și termenii și condițiile acestora. Primul bonus se numește Sport Bonus oferit de către cei de la superbet. MagicJackpot îți oferă de asemenea un bonus cu premii în bani și rotiri gratuite oferite tot de către cei de la Superbet, iar cei de la Superbet îți oferă și un bonus fără depunere. Mai întâi, voi descrie ceea ce înseamnă fiecare tip de bonus în parte.

Bonusul fără depunere

Bonusul fără depunere este acel tip de bonus ce nu necesită depunerea unei sume de bani de către jucător în contul său de la cazino. Așadar, tot ce trebuie să facă noul utilizator este să își înregistreze un cont nou pe site-ul respectiv, să îl verifice, dar și să respecte termenii și condițiile impuse de către personalul cazinoului. Practic, acest tip de bonus este cel mai avantajos pentru jucător, întrucât nu trebuie să depună dinainte vreo suma de bani pentru a beneficia de acest bonus. Totuși, de obicei trebuie respectate anumite cerințe de rulaj pentru a putea intra în posesia câștigurilor din bonusuri.

Superbet îți oferă un bonus fără depunere ce constă într-un număr de 129 de rotiri gratuite. Dacă te numeri printre jucătorii care nu au încă un cont verificat, atunci poți fi unul dintre norocoșii câștigători ai acestor rotiri. Totuși, pentru a te asigura că eșți eligibil pentru un astfel de bonus, ar trebui înainte să verifici termenii și condițiile de utilizare a acestui bonus. Pe site-ul acestora vei găsi toate informațiile de care ai nevoie și vei putea adresa toate întrebările personalului cazinoului de la departamentul de asistență clienți. De obicei, o regulă pe care o vei întâlni în majoritatea cazinourilor care oferă un bonus fără depunere este aceea de a fi nou pe site-ul respectiv și de a nu avea un cont deja existent.

content-image

Bonusul la depunere în bani

Bonusul la depunere în bani este, probabil, cel mai întâlnit tip de bonus de la orice cazino atât online, cât și fizic. Acest bonus îți oferă un procent din suma pe care o depui ca bonus pentru suma deja depusă. De exemplu, dacă procentul de bonus este de 100%, atunci vei primi suma depusă dublată. Totuși, și aceste tipuri de bonusuri la depunere au anumite condiții și anumiți termeni ce trebuie respectați.

O să îți prezint puțin bonusul de Bun Venit Sport de la Superbet. Acest bonus este disponibil numai jucătorilor noi care au selectat acest bonus în momentul primei accesări a contului și care, în momentul depunerii unei sume de bani aveau bifat acordul cu privire la informarea despre bonusuri, premii și alte oferte din partea Superbet. Condiția de acordare a bonusului este ca prima depunere să fie de minim 20 de lei.

Acest bonus se acordă pentru primele 3 sume depuse în contul Superbet. Pentru primul și al doilea bonus, procentul este de 50% din suma depusă, însă acesta nu poate depăși suma de 200 de lei. Al treilea bonus îți oferă un procent de 100% din suma depusă, dar valoarea bonusului nu poate fi mai mare de 100 de lei. Așadar, dacă vei depune 400 de lei la primele două depuneri, vei primi la fiecare ca bonus suma de 200 de lei, în total 600 de lei. La a treia depunere, suma maximă pentru a profita de tot bonusul este de 200 de lei, pentru care vei mai primi bonus încă 100 de lei.

Acest bonus de bun venit va fi activ în contul tău imediat după depunere și va fi oferit în cadrul primei tale depuneri, nu în momentul înregistrării. Un jucător poate beneficia o singură dată de acest bonus, bonusul nu poate fi cumulat cu altele și nu poate fi accesat decât de către jucătorii cu un cont activ. Pentru a putea retrage mai apoi suma bonus va trebui să îndeplineșți anumite condiții de rulaj explicate pe site-ul Superbet.

Bonusul este valabil pentru o perioada de 7 zile de la dată activării bonusului în balanță. În cazul în care un jucător mai are un alt bonus de tip Sport activ în cont, bonusul de bun venit va fi pus pe lista de așteptare până sunt finalizate condițiile pentru celălalt bonus. În cazul în care bonusul de bun venit nu este activat după 7 zile, acesta va fi anulat. Jucătorul nu poate retrage sumele din bonus și câștigurile de pe urma acestora dacă nu a îndeplinit toate condițiile de rulaj. Dacă bonusul a expirat, acesta nu mai poate să fie retras în contul jucătorului.

content-image

Rotiri gratuite

Al treilea tip de bonus de care poți profita este cel cu rotiri gratuite. Unele cazinouri îți oferă posibilitatea de a primi rotiri gratuite fie după o depunere, fie în momentul când ți-ai creat contul de jucător. Și aceste rotiri gratuite sunt supuse unor termeni și condiții, astfel că banii câștigați de pe urma lor vor putea fi retrași abia după îndeplinirea acestora.

MagicJackpot este o promoție din luna iulie, în cadrul căreia, ca jucător nou, vei putea primi 1500 de RON la prima înscriere și 600 de rotiri gratuite. Această promoție face parte din oferta Superbet și vei putea afla mai multe detalii despre aceasta atât pe site-ul Superbet, cât și pe cel MagicJackpot.

Concluzie

Dacă până la citirea acestui articol nu știai, vara aceasta vei putea profita de aceste 3 bonusuri oferite de către cei de la Superbet. Vei putea beneficia de un bonus fără depunere sau un bonus la primele 3 depuneri în bani fie de un anumit număr de rotiri gratuite. Dacă eșți eligibil, nu ezita să profiți de unul dintre aceste bonusuri în luna iulie!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.