Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

30 de antrenori români de top, posesori ai licenței UEFA PRO, printre care Gheorghe Hagi și Mircea Rednic, au participat la un curs de perfecționare

Digi FM
hagi gheorghe gica

30 de antrenori români au participat, în perioada 30-31 martie, la cursurile Școlii Federale de Antrenori, pentru reînnoirea licenței UEFA PRO. Printre participanți s-au numărat Gheorghe Hagi, Mircea Rednic, Edi Iordănescu, Viorel Hizo, Constantin Gâlcă, Mihai Teja, Leo Grozavu sau Aurel Țicleanu.

Întâlnirile au avut loc prin intermediul platformelor online, iar lector a fost Dany Ryser, supervizorul UEFA al procesului de licențiere a antrenorilor din România, potrivit mediafax.ro.

Citește și: Florin Cîțu: ‘Cel mai important sprijin pe care Guvernul îl poate da specialiștilor de la Cantacuzino este să îi lase să își facă treaba, să nu îi încurce cu decizii politice’

Printre temele abordate s-au numărat profilul antrenorului în fotbalul modern, acțiuni de leadership, analiza deciziilor luate de tehnicieni și aspecte privind dezvoltarea jucătorilor.

Antrenorii au participat și la o sesiune de lucru pe grupuri în care au avut de analizat și prezentat diferite etape ale activității antrenorilor de fotbal.

Cursurile de perfecționare vor continua la final de aprilie cu un nou grup de 30 de antrenori. Printre cei care au participat la sesiunea din martie se numără, printre alții, Gheorghe Hagi, Mircea Rednic, Edward Iordănescu, Viorel Hizo, Constantin Gâlcă, Mihai Teja, Leontin Grozavu sau Aurel Țicleanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.