Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

30 de migranţi sirieni, care voiau să ajungă ilegal în Occident, depistaţi într-un microbuz

News.ro
Constanţa migranţi ilegali Poliţiştii de frontieră
Conform sursei citate, poliţiştii de frontieră au identificat şi oprit un autoturism înmatriculat în România, condus de un cetăţean român, şi o autoutilitară înmatriculată în Bulgaria. La momentul efectuării semnalelor regulamentare de oprire, conducătorul autoutilitarei şi-a continuat deplasarea aproximativ 500 metri, apoi a abandonat maşina. În urma controlului efectuat în compartimentul marfă au fost descoperiţi 30 de cetăţeni străini, fără documente de identitate asupra lor.

Şoferul autoturismului, despre care s-a stabilit că avea rol de antemergător, şi cetăţenii străini au fost conduşi la sediul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi pentru verificări, unde s-a stabilit că cei în cauză sunt cetăţeni sirieni dintre care şapte minori, cu vârste cuprinse între 10 ani şi 18 ani, şi 23 de adulţi, cu vârste cuprinse între 18 ani şi 46 de ani.

La verificări, adulţii au declarat că veneau din Bulgaria şi doreau să ajungă în ţări din vestul Europei.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinţi, pentru trecere frauduloasă a frontierei de stat pentru cetăţenii sirieni. Pentru cei doi conducători ai autovehiculelor respective se fac cercetări pentru trafic de migranţi şi complicitate la trafic de migranţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.