Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

30 de trofee de vânătoare şi carne de mistreţ, confiscate de poliţişti de la doi bărbaţi suspectaţi de braconaj , în județul Vâlcea

cerb

Doi bărbaţi din comuna Fârtăţeşti, de 47 şi respectiv 51 de ani, au fost ridicaţi şi aduşi la audieri de poliţişti, după ce în urma unor percheziţii domiciliare în locuinţele lor au fost descoperite mai multe arme, muniţie, trofee de vânătoare şi chiar carne de vânat, a transmis joi, printr-un comunicat de presă, IPJ Vâlcea, informează Agerpres.

Potrivit sursei citate, cei doi erau bănuiţi că ar vâna de mai multă vreme animale din fondul cinegetic din zonă, miercuri, gospodăriile lor fiind verificate de poliţiştii Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Bălceşti.

"În fapt, în ultimele două luni cei doi ar fi întreprins acte de braconaj cinegetic în fondul de vânătoare al comunei Fârtăţeşti, folosind diferite arme şi muniţii. În urma percheziţiilor, poliţiştii au ridicat pentru cercetări muniţie, o arbaletă, o armă de vânătoare letală, confecţionată în mod artizanal, 30 de trofee de cervide şi 6,1 kg carne de vânat din specia mistreţ. Au fost puse în executare două mandate de aducere, iar cercetările continuă urmând să fie dispuse măsuri prin intermediul unităţii de parchet', se arată în comunicatul IPJ.

În cauză, poliţiştii au deschis dosar pentru săvârşirea infracţiunilor de nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor, braconaj cinegetic şi contrabandă calificată, se mai precizează în comunicat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.