Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

30 IUNIE - termenul LIMITĂ pentru obţinerea autorizaţiei la incendiu

ISU
incendiu Afumati 2

Vineri (30 iunie) este termenul limită până la care trebuiau făcute demersuri pentru obţinerea autorizaţiei de securitate la incendiu, aşa cum atrăgea atenţia Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov încă de la începutul lunii mai.

 

Obligaţia solicitării şi obţinerii autorizaţiilor revine persoanei fizice ori juridice care finanţează şi realizează investiţii noi sau intervenţii la construcţiile existente ori, după caz, beneficiarului investiţiei. Acestea se emit de ISU Bucureşti-Ilfov şi pentru eliberarea acestora nu se percep taxe.

Până la data obţinerii autorizaţiei de securitate la incendiu, răspunderea pentru funcţionarea construcţiilor şi amenajărilor din punct de vedere al asigurării cerinţei de securitate la incendiu rămâne în exclusivitatea beneficiarilor investiţiilor.

Conform ISU Bucureşti-Ilfov, prorogarea termenului de obţinere a documentelor care certifică îndeplinirea măsurilor de apărare împotriva incendiilor, pentru categoriile de construcţii şi amenajări care se supun avizării şi/ sau autorizării privind securitatea la incendiu (HGR 571/2016) de la data de 31 decembrie 2016 la 30 iunie 2017 a urmărit facilitarea demersurilor pe care beneficiarii investiţiilor trebuie să le realizeze pentru obţinerea avizelor/ autorizaţiilor de securitate la incendiu.

Citeşte şi: Un europarlamentar a organizat o conferință la Patriarhie despre ia românească.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.