Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

33 de cetăţeni străini surprinşi în situaţii ilegale în România: Au fost emise şapte decizii de returnare

houstonchronicle.com
extradare catuse

Poliţiştii Inspectoratului General pentru Imigrări au depistat, la sfârşitul săptămânii trecute, 33 de cetăţeni străini în situaţii ilegale şi au emis şapte decizii de returnare şi o comunicare de părăsire a ţării, la o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii şederii ilegale şi a muncii nedeclarate a cetăţenilor străini. De asemenea, au aplicat sancţiuni în valoare de peste 70.000 de lei reprezentanţilor societăţilor comerciale, pentru nerespectarea condiţiilor privind angajarea cetăţenilor străini în conformitate cu prevederile OG nr. 25 din 26 august 2014 privind încadrarea în muncă şi detaşarea străinilor pe teritoriul României, conform Agerpres.

Cei 33 de cetăţeni străini au vârste cuprinse între 21 şi 73 de ani şi provin din Republica Moldova, Turcia, China, Serbia, Muntenegru, S.U.A., Israel, Afganistan, Noua Zeelandă, Albania, Siria, Venezuela, Liban, Rusia, Brazilia, Mexic şi Pakistan. Străinii cu decizii de returnare sunt obligaţi să părăsească teritoriul României în termen de 15 sau 30 de zile, iar cetăţeanului pakistanez s-a dispus măsura luării în custodie publică.

De asemenea, 8 persoane au fost îndrumate să se prezinte la sediul structurii de imigrări, din raza de reşedinţă, cu documentele necesare în vederea reglementării dreptului de şedere. La ieşirea din ţară, pe numele unui bărbat din Israel a fost aplicată măsura de nepermitere a intrării în România, pentru o perioadă de 6 luni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.