Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

37 de suflete care locuiau într-o locuință socială din Brăila au rămas sub cerul liber: Modestul lor adăpost a fost mistuit de flăcări

IGSU
incendiu

Un număr de 12 familii, respectiv 37 de persoane, care stăteau într-o locuinţă socială situată în centrul istoric la Brăilei, au rămas fără adăpost, după ce imobilul a fost distrus într-un incendiu, potrivit informaţiilor furnizate, miercuri, de purtătorul de cuvânt al ISU Brăila, col. Ştefan Stoian, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Dezvăluiri șocante în cazul falsului medic ginecolog. Ce a ieșit la iveală

La faţa locului s-au deplasat, în primă fază, trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autoscară şi o ambulanţă SMURD, iar pentru că s-au solicitat întăriri au mai venit două autospeciale de stingere de la Detaşamentul 2 ISU Dunărea Brăila.

În incendiu au ars acoperişul din lemn acoperit cu tablă şi mansarda, construită pe o suprafaţă de 300 mp, două camere de locuit cu bunurile din interiorul lor. Celelalte încăperi din locuinţă, cu tot cu bunuri, s-au degradat din cauza apei folosite la stingerea incendiului.

Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost un scurt circuit electric la instalaţia din mansardă, unde se afla un cablu neizolat corespunzător faţă de materialele combustibile existente în jur.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.