Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

38 de primari și viceprimari au fost achitați de instanța supremă. O singură condamnare în dosarul liderului PSD Mircea Drăghici

justitie balanta judecatori inspectia judiciara

38 de primari și viceprimari de comune au fost achitați, miercuri, de instanța supremă, în dosarul în care au fost găsiți nevinovați Mircea Drăghici, trezorierul PSD, și Constantin Nicolescu, fost președinte CJ Argeș. De asemenea, aceeași sentință a fost dispusă și în cazul a două angajate ale unei firme de consultanță.

Singurul inculpat condamnat este fostul director executiv al Agenţiei de Implementare a Proiectelor Argeș, Iulian Cioflan. Pedeaspa dispusă în cazul acestuia este de 2 ani de închisoare cu suspendare.

In baza art.13/2din Legea nr. 78/2000 raportat la art. 248 Cod penal anterior, cu aplicarea art. 74 alin. 2 ?i art. 76 Cod penal anterior ?i art. 5 alin. (1) Cod penal, condamnă pe inculpatul Cioflan Iulian, la data săvârşirii faptelor director al Agenţiei de Implementare a Proiectelor de Dezvoltare a judeţului Argeş, fără antecedente penale, la o pedeapsă de 2 ani închisoare. (..) În baza art. 86/1 Cod penal anterior, dispune suspendarea sub supraveghere a executării pedepsei aplicate inculpatului, se arată în decizia magistraților.

Decizia nu este definitivă.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.