Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

39 de străini, prinşi la frontieră ascunşi printre pepeni, într-un TIR

News.ro
Constanţa migranţi ilegali Poliţiştii de frontieră

Poliţiştii de frontieră arădeni au prins 39 de persoane din Siria, Bangladesh şi India care au încercat, în noaptea de marţi spre miercuri, să iasă din ţară ascunşi într-un TIR care transporta pepeni în Austria, potrivit Agerpres.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Poliţia de Frontieră Arad, şoferul este turc şi transporta pepenii din ţara sa, fiind verificat în Vama Nădlac I.

"În baza profilului de risc s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit al mijlocului de transport în urma căruia poliţiştii de frontieră au descoperit, în compartimentul destinat transportului de marfă, 39 de cetăţeni străini. Persoanele în cauză au fost conduse la sediul sectorului poliţiei de frontieră pentru cercetări. În cadrul verificărilor, colegii noştri au stabilit că persoanele sunt cetăţeni din Siria, Bangladesh şi India, ce intenţionau să treacă în mod fraudulos frontiera pentru a ajunge în state din vestul Europei", se arată în comunicat.

Şoferul turc este cercetat pentru trafic de migranţi, iar străinii ascunşi în TIR, pentru tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.