Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

4 elixiruri antice care îți vor reîntineri corpul și mintea

miere

Aceste retete raman utilizate in continuare si in zilele noastre datorita uimitoarelor lor abilitati magice. Aceste proprietati uimitoare iti vor reintineri corpul si mintea.

Iata care sunt cele PATRU elixiruri antice ale tineretii vesnice:

1. Elixirul vechiului Est

Prepara un amestec format din 120 ml de suc de lamaie, 200 de grame de miere si 40 ml de ulei de masline. Pastreaza amestecul in frigider. Consuma o lingurita de amestec dimineata pe stomacul gol.

2. Remediul chinezesc pentru stimulare sistemului imunitar

Scortisoara este un condiment extrem de puternic si utilizat la scara larga in medicina traditionala chineza. Acest condiment este utilizat ca remediu pentru raceli, in combinatie cu ceai de ghimbir si cu ghimbir proaspat. Acest condiment uimitor poate contribui la insanatosirea sistemului digestiv. De asemenea, scortisoara poate fi utilizata atunci cand vine vorba de regenerarea nervoasa si sanguina. Aceasta bautura poate oferi numeroase beneficii sanatatii tale:
Se pun 2 lingurite de scortisoara, o lingura de miere si o lingura de ghimbir macinat in 200 ml de apa fiarta. In cele din urma, se adauga trei linguri de suc de lamaie si se acopera vasul utilizat. Se recomanda prepararea acestei bauturi in cursul serii, deoarece o jumatate din amestecul rezulat va fi consumat inainte de a merge la culcare, iar cealalta jumatate dimineata pe stomacul gol.

3. Elixirul indian

Pune o jumatate de lingura de turmeric, trei linguri de ulei de migdale, doua linguri de miere si o jumatate de cana de apa intr-o cana de lapte de capra. Se amesteca ingredientele bine. In locul uleiului de migdale poti utiliza ulei de masline. Se recomanda ca acest elixir sa fie consumat dimineata pe stomacul gol. Aceasta este una dintre cele mai puternice bauturi pentru consolidarea sistemului imunitar.

4. Ceaiul egiptean

Egiptenii antici obisnuiau sa consume destul de des ceai de hibiscus. Desigur, acestia aveau un motiv indeajuns de bun pentru asta. Acest ceai este foarte bogat in antioxidanti si previne imbatranirea prematura a pileii. Cleopatra obisnuia sa bea acest ceai destul de des, cu scopul de a-si intineri corpul si sufletul.

sursa: e-dimineata.ro

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.