Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

4 jocuri de păcănele moderne cu fructe pe care le joacă românii în 2023

stiripesurse.ro
pacanele

În secolul al XIX-lea, când aparatele de sloturi au fost interzise, producătorii au găsit o portiță prin care să își continue activitatea fără să încalce legea: au fost introduse aparatele cu fructe, premiile constând în bomboane, gumă și caramele cu aroma combinației câștigătoare, nu în bani.

Această categorie de sloturi este foarte populară și în zilele noastre, numai că acum grafica și mecanismele de câștig sunt moderne, iar premiile sunt acordate fără probleme în lei. Românii sunt mari fani păcănele online, pe care le joacă în timpul liber, pentru relaxare. Dintre jocurile cu fructe, în acest an sunt la mare căutare următoarele patru:

Power Stars

„Power Stars” are o grafică asemănătoare cu celebrul „Sizzling Hot”, dar combinațiile se formează pe 10 linii de plată. Sunt 5 role pe care se opresc șase dintre cele mai populare fructe în rândul pasionaților de păcănele: pepeni, struguri, prune, portocale, lămâi și cireșe. Simbolurile de top sunt șeptarul și clopoțelul.

Elementul central al jocului este reprezentat de steaua care poate apărea pe rolele 2, 3 și 4. Mai întâi, ea are valoare de Wild expandabil, substituind celelalte pictograme când este posibil să se obțină un câștig. Apoi, după ce și-a făcut „treaba” de simbol „sălbatic”, se blochează pe rolă și generează un Respin.

În cazul în care rotirea suplimentară aduce o altă stea, atunci rămân pe grilă ambele coloane wild și celelalte se pun în mișcare din nou, fără ca ție să îți fie retrasă din cont miza corespunzătoare unei rotiri. Apropo de miză, ea poate fi setată între 0,10 lei și 50 de lei.

Extra Juicy

content-image

În „Extra Juicy” este o abundență să fructe zemoase: pepeni, coacăze, prune, portocale, lămâi, cireșe. Atunci când formează o combinație câștigătoare, zeama sare din ele, într-un efect grafic modern. Spre deosebire de majoritatea sloturilor, acest joc acordă plăți în dublu sens: și de la cea mai din stânga rolă spre dreapta, și de la cea mai din dreapta rolă spre stânga. Mai valoros decât pictogramele reprezentând fructe este clopoțelul. Sunetul său este de bun augur pentru balanță. Te poți distra și cu un buget redus, miza minimă fiind de 0,10 lei.

Nu există simbol Wild, însă acest neajuns este recompensat printr-un Scatter care inițiază un joc special foarte interesant: trei diamante oprite pe ecran acordă o serie de 12 rotiri gratuite cu multiplicator crescător, care pornește de la 1x și crește cu o unitate după fiecare Freespin. Se poate spune că este o caracteristică de Extra.

Jammin Jars 2

content-image

După succesul înregistrat cu „Jammin Jars”, cei de la Push Gaming au lansat partea a doua a acestei păcănele cu fructe. Slotul este construit pe mecanism Megaways, lucru de care îți dai seama atunci când vezi grila de 8 role și 8 rânduri. Sunt șase fructe care trebuie să apară în minim cinci exemplare pe ecran, pe poziții adiacente (pe orizontală sau pe verticală) pentru a forma un câștig: coacăze, ananași, pepeni roșii, prune, mure și afine. După ce plătesc, ele dispar de pe role, iar în locul lor vin altele, jocul beneficiind de mod colapsabil.

Borcanul multicolor este Wild care „țopăie” de pe o poziție pe alta, în rotiri succesive. Minim trei borcane aterizate pe ecran declanșează o secvență de jocuri gratuite, pe timpul căreia Wild-urile nu părăsesc grila, având multiplicator superior după fiecare câștig la care își aduc contribuția.

„Jammin Jars 2” vine cu o caracteristică nouă, și anume apariția pe role a pictogramelor cu valoare cash. Dacă minim 5 pictograme de acest fel se opresc pe poziții adiacente, atunci colecționezi valoarea totală.

Sweety Honey Fruity

content-image

„Sweety Honey Fruity” este un slot cu tematică asiatică, în care apar fructe exotice și fructe care cresc și pe la noi prin țară. Astfel, pe cele cinci role se opresc fructul pasiunii, pepeni roșii, pepeni galbeni, ananas și anason. Fiecare câștig atrage rotiri gratuite: în cazul în care combinația este formată din 3 fructe, primești 1 rotire gratuită. Patru fructe aduc 2 Freespins, iar cinci fructe declanșează o serie de 5 runde din partea casei. Fructul pasiunii plătește și dacă apare doar în două exemplare (primești o rotire gratuite, ca și pentru trei exemplare).

Simbolul Wild este un caracter chinezesc. El dublează valoarea tuturor combinațiilor câștigătoare din care face parte. Sunt 15 linii de plată, așadar șansele de a te bucura după o învârtire sunt destul de mari. Mai mult decât câștigul, contează relaxarea și distracția, iar acest joc parcă îți induce o stare de Zen.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.