Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

4 mai a fost declarată Ziua naţională a rugby-ului

agerpres
rugby Romania Namibia

Camera Deputaţilor a adoptat, miercuri, proiectul de lege privind instituirea în data de 4 mai a Zilei naţionale a sportului cu balonul oval.

Ziua naţională a sportului cu balonul oval va fi marcată de către Federaţia Română de Rugby, de cluburi sportive/asociaţii şi membri afiliaţi prin participarea la evenimente şi programe cu caracter sportiv sau social, cu scopul de a informa şi de a promova importanţa practicării rugby-ului pentru sănătatea oamenilor, relatează agerpres.

Autorităţile administraţiei publice centrale şi locale, Comitetul Olimpic şi Sportiv Român, societatea civilă, precum şi persoanele fizice sau juridice pot acorda sprijin material sau logistic sau pentru punerea la dispoziţie a bazelor sportive aflate în administrare în vederea organizării şi derulării în bune condiţii a manifestărilor consacrate acestei zile.

Pentru a creşte gradul de conştientizare cu privire la importanţa practicării rugby-ului pentru sănătatea şi viaţa oamenilor, Societatea Română de Radiodifuziune şi Societatea Română de Televiziune vor difuza emisiuni de promovare a programelor şi evenimentelor dedicate acestei zile, mai prevede proiectul.

Camera Deputaţilor este for decizional.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.