Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

4 parlamentari ex-ALDE votează moțiunea de cenzură PSD + UDMR

majoritate

Deputatii Marian Cucșa, Alexandru Băișanu și Grațiela Gavrilescu, precum și senatorul Teodor Meleșcanu, membri ai partidului Forța Națională, vor vota moțiunea de cenzură a PSD + UDMR care va fi depusă în Parlament după angajarea răspunderii Guvernului pe alegerea primarilor în două tururi de scrutin, potrivit unui anunț al formațiunii.

Moțiunea de cenzură o să fie depusă, cel mai probabil, joi. Citirea va avea loc lunea sau marțea viitoare, iar parlamentarii vor vota dacă doresc sau nu doresc demiterea Guvernului Ludovic Orban peste două săptămâni, potrivit calendarului informal stabilit în PSD.

Vezi aici și aici care sunt cele mai recente calcule din Parlament.

Vezi si: Decizie finală în Parlament: s-au eliminat pensiile speciale pentru 11 categorii de bugetari / Lista persoanelor vizate de actul normativ .

„Partidul Forța Națională, întrunit în Biroul Permanent Central, a hotărât susținerea moțiunii de cenzură inițiată de PSD împotriva guvernului PNL, condus de Ludovic Orban, pe motivul înlăturării incompetenților și incompetenței de la conducerea țării, respectiv a înlăturării de la putere, pe cale democratică, a actualului regim clientelar intereselor străine, regim care a atacat toate instituțiile democratice parlamentare, a subminat și continuă să submineze economia națională, afectând direct nivelul de trai al majorității românilor și viitorul țării.

Suntem pentru crearea unei noi majorități parlamentare care să asigure rezolvarea urgentă a problemelor cu care se confruntă țara. Forța Națională, prin specialiștii partidului va propune soluții pentru asigurarea fondurilor necesare majorării pensiilor și a dublării alocațiilor pentru copii, dar și soluții pentru asigurarea unei creșteri economice pe termen lung, creștere care să se bazeze în primul rând pe dezvoltarea pieței românești de capital.

Totodată, conducerea Forței Naționale este împuternicită să poarte negocieri pentru stabilirea termenilor unor viitoare alianțe politice pentru alegerile locale și parlamentare, în interesul românilor”, se arată într-un comunicat de presă al formațiunii.

Vezi si: Cadoul PNL pentru Ponta și Meleșcanu: aproape 160.000 de euro de la bugetul de stat, în fiecare lună, pentru Pro România și Forța Națională .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.