Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

40 de turiști blocați în Munții Bucegi, după ce drumul a fost acoperit de gheață

Inquam Photos/ Octav Ganea
gheata freez inghetat

40 de turiști din Prahova, Brașov, Constanța și București au rămas, vineri, blocați în Munții Bucegi, după ce drumul a fost acoperit de gheață. În sprijinul turiștilor au intervenit jandarmii montani, polițiștii, dar și angajați ai Domeniului Public, care au împrăștiat material antiderapant, scrie Mediafax.

Potrivit Jandarmeriei Române, jandarmii montani de la Postul Peștera, județul Dâmbivița, alături de salvamontiști și polițiști, au intervenit în zona platoului Padina pentru sprijinirea și îndrumarea mai multor turiști aflați în dificultate în Munții Bucegi. Aceștia nu și-au mai putut continua deplasarea după ce pe drum s-a format gheață.

Citește și: SURSE medicale: Care este, de fapt, starea de sănătate a lui Daniel Chițoiu, fostul ministru rănit în accidentul soldat cu doi morți

„Cei 40 de turiști din județele Prahova, Brașov, Constanța și București se deplasau cu cele 20 de autoturisme pe ambele sensuri de mers de pe DJ 714, iar în zona Plaiul Mircei nu au mai putut continua drumul din cauza gheții formate pe carosabil”, au anunțat reprezentanții Jandarmeriei.

La fața locului au intervenit și lucrători ai LDP, care au împrăștiat material antiderapant, iar traficul în zonă a fost reluat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.