Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

41 de afgani și un egiptean, izolați la Galați, după ce au intrat în contact cu o persoană infectată

The Express Tribune
refugiati afgani

42 de străini au fost introduși în carantină la Galați după ce au intrat în contact cu o persoană infectată cu virusul SARS CoV-2. Este vorba despre cetățeni din Afganistan și Egipt care recent au fost transferați de la Timișoara la Centrul Regional de Cazare Imigranți Galați, anunță MEDIAFAX.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Galați a aprobat cazarea a 42 de persoane din cadrul Centrului Regional de Proceduri și Cazare Imigranți – Galați în două centre de carantină instituționalizate. Este vorba despre 41 de afgani și un egiptean care recent au fost transferați de la Timișoară. Pe drum, aceștia au călătorit cu alt străin care era infectat cu virusul SARS CoV-2.

Citește și: Gabriela Firea, atac dur la adresa Guvernului Orban: ‘Degeaba dau ei vina pe ruși, chinezi, trumpiști, vina este doar la ei, pentru că au toată puterea’

Persoana infectată este internată la spital, iar ceilalți străini au fost mutați în centre ale Primăriei Galați. Potrivit deciziei Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, municipalitatea va acoperi toate cheltuielile privind cazarea și hrana persoanelor aflate în carantină. Spațiile din cadrul Centrului Regional de Proceduri și Cazare Imigranți au fost dezinfectate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.