Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

41 de primari PNL cer demisia vicepreședintelui liberal al CJ Suceava

pnl

Deputatul Ioan Balan, vicepresedinte al PNL, a declarat, joi, ca 41 de primari au solicitat demisia vicepresedintelui Consiliului Judetean (CJ) Suceava, liberalul Ilie Nita.

Potrivit lui Balan, primarii PNL sunt nemultumiti de faptul ca acesta nu le reprezinta interesele, 'fiind acolo cu sprijiinul exclusiv al PSD'. Din acest motiv, edilii PNL au semnat un document prin care cer ca Nita, fost membru PD, PRM, si actualmente PNL, sa demisioneze din functia de vicepresedinte al CJ Suceava, pâna pe 15 iulie.

Totodata, conducerea PNL asteapta ca Nita sa opteze pentru a ramâne sau nu alaturi de colegii liberali, a mentionat Ioan Balan.

Acesta nu a exclus nici eventualitatea unei excluderi din partid a lui Nita, pentru încalcarea statutului PNL, precizând ca se asteapta întâi hotarârea acestuia dupa solicitarea primarilor PNL.

Ilie Nita a anuntat saptamâna trecuta ca vrea sa candideze la sefia CJ Suceava în 2016, în timp ce Ioan Balan a anuntat ca Gheorghe Flutur si-a exprimat si el intentia de candida pentru aceasta functie.

AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.