Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

43 de studenţi de la Universitatea Ion Mincu – Facultatea de Arhitectură de Interior au participat la workshop-ul tematic organizat de ARCUB

ARCUB

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan anunţă că 43 de studenţi de la Universitatea de Arhitectură şi Urbanism „Ion Mincu” – Facultatea de Arhitectură de Interior au participat în perioada 25 februarie – 6 martie 2023 la workshop-ul tematic organizat de Primăria Capitalei prin ARCUB „Conversii arhitecturale în Bucureşti”. El s-a declarat încântat că tinerii s-au alăturat acestui proiect şi că au manifestat interes pentru arhitectura Bucureştiului. ”Sper că vor continua să se implice în proiecte care vor dezvolta şi vor transforma locuri din Capitală”, spune edilul, potrivit news.ro.

”43 de studenţi de la Universitatea de Arhitectură şi Urbanism „Ion Mincu” – Facultatea de Arhitectură de Interior au participat în perioada 25 februarie – 6 martie 2023 la workshop-ul tematic organizat de Primăria Capitalei prin ARCUB „Conversii arhitecturale în Bucureşti”, în cadrul căruia au fost mentoraţi de Jean-Guy Lecat. Cu o experienţă de 40 de ani în transformarea unor fabrici, mănăstiri şi depozite părăsite în spaţii performative viabile, arhitectul şi scenograful francez, Jean-Guy Lecat, i-a ghidat pe studenţi timp de şapte zile”, scrie primarul Capitalei pe Facebook.

Nicuşor Dan arată că au fost explorate idei şi soluţii de transformare a Casei Eliad, clădire de patrimoniu care se află în proprietatea PMB şi în subordinea ARCUB, într-un hub cultural, cu funcţionalităţi care să corespundă cerinţelor actuale.

”Sunt încântat că tinerii s-au alăturat acestui proiect şi că au manifestat interes pentru arhitectura Bucureştiului. Sper că vor continua să se implice în proiecte care vor dezvolta şi vor transforma locuri din Capitală”, mai spune Nicuşor Dan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.