Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

5 modalități ȋn care poți folosi baza rubber pentru construcția manichiurii perfecte

nailsup.ro
unghii

5 modalități ȋn care poți folosi baza rubber pentru construcția manichiurii perfecte

Manichiura perfectă este un simbol al feminității și ȋngrijirii. Este important să ai parte de manichiură frumoasă, realizată cu cele mai bune tehnici și materiale. Poți defini ȋn diverse modalități forma unghiei, poți avea unghii scurte sau lungi, poți folosi culori deosebite pentru a te exprima și a avea parte de cea mai frumoasă imagine. Atunci cȃnd alegi să utilizezi rubber base, poți forma o unghie cu un aspect impecabil, care poate să fie apoi decorată ȋn diverse moduri, conform imaginației tale. Iată 5 modalități de a folosi această bază cu textură specifică, ce te ajută să ȋntărești unghia și să dai forma dorită:

1. Folosește rubber base pentru a defini forma unghiei cu apex și pentru a folosi această tehnică ca atare, pentru un look simplu

Prima modalitate ȋn care poți folosi rubber base este cea ȋn care o utilizezi pentru a construi apex-ul. El este curbura din partea de sus a unghiei tale. Dacӑ ai un apex bine definit, unghia ta arată foarte bine, avȃnd o formă plăcută din punct de vedere estetic. Astfel, poți să utilizezi baza pentru a construi imaginea dorită a unghiei și apoi poți să pui un simplu finisaj, pentru un look simplu. Deci baza rubber poate uneori să fie folosită și ca atare.

2. Folosește rubber base pentru manichiura unghiilor fragile, care se pot deteriora rapid

Unghiile tale pot fi foarte fragile și se pot deteriora rapid. Ȋn acest caz, este recomandat să utilizezi baza rubber pentru a ȋntări unghia și a da șansa unghiei tale de a crește pȃnă cȃnd ajunge la dimensiunea pe care tu o dorești. De cele mai multe, ori, unghiile fragile nu au cum să crească foarte mult dacă nu sunt ajutate de diverse tehnici specifice sau de materiale potrivite.

3. Folosește rubber base pentru o structură rezistentă a unghiei, alături de ojă semipermanentă

Poți alege să utilizezi rubber base și alături de o ojă semipermanentă. Pui mai ȋntȃi baza rubber pentru a ȋntări foarte mult unghia și a dărui rezistență, iar apoi poți folosi oja ȋn culorile preferate, pe care o aplici ȋn cȃte straturi este necesar, conform https://nailsup.ro/

4. Utilizează baza rubber ca structură ȋnaintea aplicării gelului

Baza rubber este utilizată adeseori ca bază ȋnaintea aplicării gelului pentru unghii. Este o tehnică adeseori folosită de către specialiștii din sfera manichiurii și ȋngrijirii unghiilor datorită rezistenței și protecției unghiei.

5. Folosește rubber base pentru a defini unghia și a da forma corectă, iar apoi pune șabloane și desene care să te ajute să ai o manichiură deosebită

Desigur că poți folosi rubber base și pentru a pune doar o bază peste unghia naturală, iar apoi poți folosi diverse șabloane sau desene pentru ȋnfrumusețare. Baza este versatilă și te ajuta să te bucuri de o experiență diferită de fiecare dată pentru că poți utiliza orice gen de decorațiune dorești. Lasă-ți imaginația să se manifeste și alege combinațiile de desene și nuanțe care te ȋncȃntă și care ți se potrivesc.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.