Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

5 persoane reţinute pentru că ar fi luat maşini din Germania cu credit, fără a mai returna banii

wall-street.ro
masini
"Din cercetări a reieşit că, din anul 2020 şi până în prezent, persoanele bănuite ar fi achiziţionat sau ar fi facilitat achiziţionarea a opt autoturisme, accesând credite la instituţii financiare din Germania. Ulterior, ar fi înmatriculat şi vândut autoturismele pe teritoriul României, folosind documente falsificate, fără a mai plăti ratele creditelor obţinute, cauzând un prejudiciu total de 1.500.000 de lei", informează un comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR) transmis, marţi, AGERPRES.

În urma percheziţiilor, au fost descoperite şi ridicate înscrisuri, două ştampile ale unor societăţi comerciale, cinci telefoane mobile, două memory stick-uri, 3.790 de euro, o cartelă SIM, un pistol cu gaz, pentru care nu s-a putut prezenta permis de port-armă şi două autoturisme.

Şase persoane bănuite au fost conduse la sediul Biroului de Combatere a Crimei Organizate Bucureşti, în vederea audierii şi dispunerii măsurilor legale.

Astfel, cinci persoane au fost reţinute pentru 24 de ore, urmând ca marţi să fie prezentate Judecătoriei Sectorului 2 cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.