Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

55 de angajaţi ai clubului Arsenal vor fi concediaţi

https://en.wikipedia.org/
arsenal londra logo

Conducerea clubului englez de fotbal Arsenal Londra a anunţat miercuri că un număr de 55 de angajaţi ar urma să fie concediaţi, în contextul crizei financiare generate de pandemia de coronavirus, scrie EFE.

Una din justificările oficialilor pentru o asemenea măsură a fost aceea că doresc să continue investiţiile în echipă, potrivit agerpres.ro.

Citește și: EXCLUSIV Emi Pian putea fi salvat! Cum îl puteau scăpa cei aflați la fața locului

''Scopul nostru a fost să protejăm locurile de muncă şi salariile oamenilor noştri cât mai mult timp posibil. Din păcate, am ajuns la punctul în care trebuie să propunem o disponibilizare pentru 55 angajaţi ai clubului. Am luat această decizie pentru a ne asigura că acest club merge mai departe şi să avem o organizare bună odată ce pandemia va trece. Asta deoarece vrem să concurăm la cel mai înalt nivel'', se arată într-un comunicat al conducerii grupării.

Sâmbăta trecută, Arsenal a cucerit Cupa Angliei la fotbal după ce a învins-o pe Chelsea cu scorul de 2-1 (1-1), în finala desfăşurată pe Stadionul Wembley din Londra, fără spectatori.

Citește și: SURSE Lovitură de teatru! Nu Ciprian al lui Napi l-ar fi ucis pe Emi Pian! Un alt membru al clanului Rinu, suspectat!

Derby-ul londonez a fost adjudecat de ''tunari'', graţie dublei reuşite de gabonezul Pierre-Emerick Aubameyang (28 - penalty, 67), după ce Chelsea a deschis scorul prin americanul Christian Pulisic (5).

În prezent, oficialii formaţiei au discuţii cu Aubameyang pentru prelungirea contractului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.