Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

60.000 de gălăţeni au rămas fără apă la robinete, după ce o statie de pompare a apei care alimentează 12 cartiere a fost oprită

robinet

Zeci de mii de oameni din Galați au rămas fără apă, vineri seara, din cauza unei avarii la o magistrală. Pentru a remedia defecțiunea, specialiștii societății edilitare au fost nevoiți să oprească o stație de pompare a apei care aprovizionează aproape jumătate de oraș, potrivit mediafax.

Citește și: Ordin pe țară! Mișcarea făcută de Liviu Dragnea

În jurul orei 22.00, aproximativ 60.000 de gălățeni au rămas fără apă din cauza avariei. Mai multe echipe ale societății edilitare sunt pe teren și încearcă să remedieze avaria.

Specialiștii estimează că reparația nu poate fi finalizată până sâmbătă dimineață.

Citește și: Liviu Dragnea a făcut anunțul! Ce se va întâmpla cu prețurile

„Avarie majoră în zona Stației de repompare Filești. Societatea Apă Canal SA Galați aduce la cunoștință că, din cauza unei avarii survenite pe magistrala Dn1000mm în str. 9 Mai, astăzi, 24.05.2019, începând cu orele 22,00, suntem nevoiți să procedăm la oprirea funcționării Stației de repompare Filești, pentru execuția lucrărilor de remediere. Oprirea stației va conduce la întreruperea alimentării cu apă potabilă a consumatorilor din arealul cuprins între: str. Gh. Doja, bdul. G. Coșbuc, str. Drumul Viilor, str. N. Mantu, str. Drumul de Centură, Sat Filești, Calea Smârdan, respectiv următoarele cartiere, cu străzile adiacente: Cartier Aurel Vlaicu; Cartier Siderurgiștilor Vest, Cartier Micro 14 (inclusiv Viaduct); Cartier I.C. Frimu; Cartier Filești; Sat Filești, Cartier Micro 38; Cartier Micro 39A; Cartier Micro 39 B; Cartier Micro39C; Cartier Micro 40; Cartier Micro 13 B. cartierul Aurel Vlaicu (arealul cuprins între str.Tecuci – str.1 Decembrie 1918 – str. A.Vlaicu – Cimitir Eternitatea). Personalul societății este mobilizat în zonă, vederea intervenției cu operativitate pentru efectuarea manevrelor specifice și a lucrărilor de ridicare a avariei”, au anunțat pe Facebook reprezentanții societății Apă Canal.

Citește și: Simona Halep ar putea pune mâna pe o sumă uriașă ! Cât ar putea încasa

Stația de repompare care a fost oprită alimentează cu apă 12 cartiere ale orașului Galați cu numeroase blocuri. De asemenea, în zona afectată sunt câteva cartiere mărginașe ale orașului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.