Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

60 de clase din județul Vaslui îşi mută activitatea în mediul online din cauza numărului mare de cazuri Covid-19

Inquam Photos / Octav Ganea
elevi examen

Membrii Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Vaslui au decis, luni, suspendarea cursurilor faţă în faţă şi în sistem hibrid pentru un număr de 60 de clase din 18 unităţi de învăţământ în urma unor cazuri de infectare cu noul coronavirus în rândul elevilor şi al cadrelor didactice, informează Agerpres.

Totodată, s-a hotărât revenirea la scenariile 1 şi 2 pentru un număr 130 de clase din 30 de şcoli, care funcţionaseră după scenariul roşu, în urma avizului dat de Direcţia de Sănătate Publică Vaslui.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Instituţia Prefectului Vaslui, în cadrul şedinţei de luni, CJSU a decis, totodată, trecerea de la scenariul roşu la cel galben a Şcolii postliceale "Radu Miron" Vaslui şi schimbarea scenariului galben cu cel verde în cazul Şcolii Gimnaziale "Ionel Miron" din comuna Ivăneşti.

Citește și: GALERIE FOTO - O organizație caritabilă i-a cumpărat unui bunic din vârf de munte o sobă și un frigider pentru a trece cu bine peste iarnă

Până la această dată, la nivelul judeţului Vaslui, s-au înregistrat 4.157 de cazuri de infectare cu noul coronavirus, dintre care 42 în ultimele 24 de ore.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.