Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

GALERIE FOTO - O organizație caritabilă i-a cumpărat unui bunic din vârf de munte o sobă și un frigider pentru a trece cu bine peste iarnă

Cert Transilvania

Organizația caritabilă CERT l-a ajutat pe Moș Ion de la Măguri din județul Cluj cu o sobă și un frigider nou.

Citește și: SURPRIZĂ Există un teritoriu fără niciun caz de Covid-19: ce măsură a luat Guvernul și care a fost prețul plătit de locuitori

„Ce facem noi când e frig și primii fulgi de zăpadă dansează timid în aerul de munte? Ducem căldură in casele bunicilor. Astăzi a fost despre Moș Ion de la Măguri si despre soba lui cea veche, la care nu doar că nu mai putea găti, dar care s-a dovedit a fi și un real pericol pentru viața dumnealui.

Într-o oră “nepoții” CERT pricepuți la toate i-au instalat bunicului o sobă nou-nouță, care să îi țină companie mulți ani de acum încolo și la care să își poată coace pâine – pentru că picioarele bătrâne nu-l mai ajută să ajungă la magazinul din sat pentru a o cumpăra.

Și pentru ca soba să nu se simtă singură, i-am lăsat lui Moș Ion și un frigider mic și cochet în locul celui vechi, stricat de mult. Să aibă unde-și ține bruma de mâncare și cutiile cu medicamente. Și uite-așa alungăm noi și frigul și zăpada”, au declarat reprezentanții CERT.

content-image

content-image

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.