Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

60 de migranţi au fost găsiţi la frontieră ascunşi printre mărufuri, 40 într-un singur camion

News.ro
Constanţa migranţi ilegali Poliţiştii de frontieră
În noaptea de luni spre marţi, în timp ce era verificat un camion în Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, au fost descoperiţi în remorcă 40 de migranţi. Şoferul este bulgar şi transporta profile din aluminiu din Turcia pentru o societate din Polonia.

"În baza analizei de risc, poliţiştii de frontieră au efectuat un control amănunţit al autovehiculului, în urma căruia, în compartimentul pentru marfă, au fost descoperiţi ascunşi 40 de cetăţeni străini. Persoanele au fost preluate şi transportate la sediul sectorului pentru cercetări unde, în urma verificărilor preliminare, poliţiştii de frontieră au stabilit că sunt cetăţeni Turcia şi Siria, ce intenţionau să ajungă în mod fraudulos într-un stat din Spaţiul Schengen", a informat, marţi, Poliţia de Frontieră Arad.

Alte două cazuri similare s-au înregistrat tot la Nădlac II, în ultimele 24 de ore. La intervale diferite de timp, poliţiştii de frontieră au prins, în total, 20 de străini ascunşi în două camioane înmatriculate în Turcia şi Polonia, conduse de cetăţeni turci. Şoferii transportau componente din aluminiu şi veselă de unică folosinţă în Polonia şi Germania. La verificări, poliţiştii de frontieră au stabilit că persoanele depistate ascunse sunt din Bangladesh şi Somalia şi intenţionau să ajungă în mod fraudulos într-un stat din Spaţiul Schengen.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.