Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

630 de kilograme de articole pirotehnice, confiscate în Vâlcea în urma unei percheziții

monitorulcj.ro
petarde

Polițiștii din Vâlcea au confiscat vineri 630 de kilograme de articole pirotehnice în urma unei percheziții făcute în locuința unui bărbat din localitatea Călimănești.

Polițiștii Biroului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brezoi, au făcut vineri o percheziție domiciliară la locuința unui bărbat de 61 de ani, din localitatea Călimănești, bănuit pentru deținerea și comercializarea de articole pirotehnice, fără a fi autorizat în acest sens.

În urma verificărilor, la domiciliul, precum și în magazinul situat in perimetrul locației percheziționate, a fost descoperită o cantitate de 630 de kg de articole pirotehnice din categoriile P1, F1, F2 și F3, care sunt interzise la deținere și comercializare.

Valoarea acestora este estimată la aproximativ 30.000 de lei. Întreaga cantitate de materiale pirotehnice a fost ridicată în vederea confiscării. Polițiștii continuă cercetările în acest caz în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii unor infracțiuni prevăzute de Legea nr. 126/1995 privind regimul materiilor explozive, republicată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.