Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

70 de utilaje și 314 muncitori acționează în teren pentru deszăpezire

deszapezire

Utilajele Romprest intervin în prezent pentru deszăpezirea arterelor principale, circulația desfășurându-se în condiții de iarnă grea. La ora transmiterii acestui comunicat, 70 de utilaje și 314 muncitori acționează pentru deszăpezirea arterelor cuprinse în urgența 1. Este vorba despre arterele destinate traficului RATB (inclusiv pasajele subterane şi supraterane), arterele pe care se află obiective sociale şi de interes public unde acţiunea de deszăpezire se aplică imediat de la declanşarea fenomenelor meteorologice.

De asemenea, se are în vedere şi asigurarea accesului în siguranţă la/de la obiectivele ce deservesc servicii vitale pentru populaţie (sănătate, alimentaţie publică, învăţământ, asigurare energie electrică, termică, transport în comun), dar şi acţionarea la refugiile pietonale ale staţiilor RATB.

Citește și:

Atașat regăsiți programul de deszăpezire al arterelor din Sectorul 1 cuprinse în Urgența 1 precum și indicativul mașinilor care acționează în teren.

Menționăm că deszăpezirea pe străzile adiacente marilor bulevarde va începe eșalonat, în funcție de evoluția condițiilor meteo și a degajării zăpezii de pe arterele principale.  În prezent se lucrează pe străzile mici din cartierul Giulești Sârbi.

Pentru o corectă informare, vom reveni din două în două ore cu detalii privind situația deszăpezirii din Sectorul 1.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.