Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

7.000 de suporteri croaţi sunt aşteptaţi în tribune la meciul cu Franţa din Liga Națiunilor

UEFA
liga natiunilor Nations League

7.000 de suporteri croaţi sunt aşteptaţi în tribune la meciul cu Franţa, care va avea loc miercuri la Zagreb în competiţia fotbalistică Liga Naţiunilor, în condiţiile în care UEFA a autorizat pe 1 octombrie revenirea publicului în competiţiile europene, în limita a 30% din capacitatea stadionului şi la dispoziţia autorităţilor locale, scrie L'Equipe, potrivit Agerpres.

"Ne aşteptăm la capacitatea maximă, adică 7.000 pentru acest meci", a răspuns federaţia croată la o întrebare despre numărul suporterilor autorizaţi pe stadionul Maksimir, ce are 35.000 de locuri.

Citește și: Informații din ședința Orban-Vela-Tătaru-Arafat: Zonele unde masca de protecție ar putea fi obligatorie și pe stradă

"La meciurile de acasă suporterii au o contribuţie importantă, fiecare din ei are o contribuţie", a comentat marţi selecţionerul Croaţiei, Zlatko Dalic, într-o conferinţă de presă.

"Noi am simţit asta la ultimul meci împotriva Suediei (2-1 - n. r.), când au venit deşi ploua şi ne-au susţinut mult, ceea ce ne-a împins spre victorie. Cred că până acum şi-au demonstrat deja de mai multe ori pasiunea. Mă aştept la un meci frumos în faţa suporterilor noştri, care ne vor ajuta să obţinem un rezultat bun", a spus tehnicianul vicecampioanei mondiale, echipă învinsă chiar de Franţa în ultimul act al Mondialului 2018 din Rusia (2-4).

Suporterii echipelor oaspete nu sunt autorizaţi, potrivit regulii adoptate de UEFA. Pentru comparaţie, echipa Franţei a jucat în faţa a 1.000 de persoane duminică împotriva Portugaliei (0-0), respectând limitele impuse în regiunea pariziană de autorităţile sanitare în faţa noului coronavirus.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.