Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

73,7% dintre locuitorii din Târgu Mureş s-au autorecenzat online

Inquam Photos / Octav Ganea
recensamant 2022

Viceprimarul din Târgu Mureş, Portik Vilmos, a anunţat, luni, că la încheierea primei etape a recensământului populaţiei din România, 73,7% dintre locuitori s-au autorecenzat online, fiind completate 91.445 de chestionare.

"În ansamblu, Târgu Mureşul s-a prezentat bine la prima etapă a recensământului. Cu 91.445 de chestionare completate 73,7% dintre locuitorii oraşului s-au autorecenzat online. Ceea ce înseamnă un adevărat succes. Din chestionarele completate 25,65 % (23.460) s-au efectuat la cele 10 puncte fixe şi la punctul mobil de autorecenzare, pus la dispoziţie de către primărie. În aceste locaţii, au activat 14 persoane. Cetăţenii care nu au participat la prima etapă a recensământului vor fi vizitaţi de către recenzori de teren în perioada 30 mai - 17 iulie", a arătat Potrik Vilmos într-un comunicat de presă, potrivit Agerpres.ro.

Viceprimarul a precizat că la Târgu Mureş vor lucra peste 100 de recenzori, care vor merge din uşă în uşă pentru a-i recenza pe cei 25 - 30% dintre locuitorii oraşului care nu au completat chestionarele online.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.