Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

80 de km de drumuri de frontieră vor fi reparate în anul curent

Politia de Frontiera
Romania frontiera granita
Datorită programului „Marea construcție”, anul trecut au fost reparate 150 km de drumuri de infrastructură de frontieră. În 2021 activitatea va continua. Anul acesta, 80 km de drumuri care duc la punctele de control și trecere a frontierei vor fi reparate, potrivit Administrației regionale de stat transcarpatice.
-
Pe drumul de control Velyka Dobron – Mucacevo-Beregovo - Lujanka, vor fi refăcute 24,6 km din drumul M-24. Lucrările de reparații includ consolidarea fundației și actualizarea suprafeței drumului. Punctul de control Lujamka este un punct strategic, deoarece va avea acces la viitorul drum de ocolire al orașului Beregovo, a cărui construcție este un proiect comun cu partea maghiară.
Drumul M-26 leagă simultan două țări ale UE - Ungaria și România, așezate între două puncte de control - „Vylok” și „Dyakovo”. Două secțiuni cu o lungime totală de 7,7 km vor fi restaurate în cadrul revizuirii și al mediei actuale.
-
Conform propunerilor tehnice, promițătorul punct de control Bila Tserkva de la granița cu România este planificat să fie conectat de autostrada H-09 Mucacevo - Rahău - Bohorodchany - Ivano-Frankivsk - Rohatyn - Bibrka - Lviv în afara satului. Satul Biserica Albă  cu drumul DN 18 Baia - Mare - Sighetu Marmatiei - Borsa - Iacobeni in Romania. Există, de asemenea, planuri de a construi un pod peste râul Tisa, ce va lega două localități românești -Biserica Albă și Sighetu Marmației.

 

Conţinutul acestui site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.