Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

AȘA arată geanta de 100.000 de dolari a Elenei Udrea / FOTO

Din rechizitoriul dosarului Gala Bute rezultă, conform mailurilor furnizate de către Ana Maria Topoliceanu, că acesta a cumpărat pentru Elena Udrea o geantă din piele de crocodil, de la o casă de modă renumită, geantă care are un preț ce variază între 50 000- 100 000 de dolari.

Plata s-a făcut în numerar, întrucât suma nu este indentificată în extrasele de cont ale inculpatei. Pentru o clarificare a celor scrise de procurori, am căutat pe ebay.com modelul de geantă Hermes Birkin Crocodile.

Astfel, modelul Hermes BIRKIN 35 cm BLACK Crocodile Porosus GOLD HARDWARE LISSEE costă 66 000 de USD, fiind o geantă de culoare neagră, simplă. În schimb, există și genți mai scumpe din aceeași colecție, ca HERMES GREY - GRIS CENDRE HIMALAYAN CROCODILE BIRKIN WITH PALLADIUM, care are un preț costisitor, 120 000 de euro.

Pe de altă parte, un model roz, HERMES BIRKIN 35 porosus crocodile ROSE SCHEHEREZADE PALLADIUM, are la rândul său un preț ridicat, 94 000 de USD.

content-imagecontent-image

”Din mesajele de poştă electronică şi din declaraţiile inculpaţilor rezultă că în luna februarie 2012 Udrea Elena Gabriela a achiziţionat prin intermediul lui Topoliceanu Ana Maria o geantă Hermes Birkin Crocodile, al cărei preţ variază potrivit datelor existente pe site-ul ebay.com între 50.000 şi 100.000 USD. Plata preţului s-a realizat în numerar, în condiţiile în care provenienţa sumei nu poate fi identificată în extrasele de cont bancar ale inculpatei”, se arată în rechizitoriu.

Elena Udrea, fost ministru al Dezvoltării Regionale și Turismului, a fost trimisă în judecată de procurorii DNA în dosarul "Gala Bute", în stare de arest preventiv.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.