Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Așa arată un lider mondial: Caroline Wozniacki a fost UMILITĂ, la Sankt Petersburg, de o rusoaică

Caroline Wozniacki, liderul mondial, a fost eliminata vineri de rusoaica Daria Kasatkina, 7-6 (2), 6-3, in sferturile de finala ale turneului WTA de la Sankt Petersburg (Rusia), dotat cu premii totale de 733.900 dolari.

Wozniacki a redevenit de curand lider mondial dupa ce a detronat-o pe romanca Simona Halep, pe care a invins-o in finala turneului de Mare Slem de la Australian Open. Turneul din fosta capitala imperiala este primul la care participa dupa victoria de la Melbourne.

Citește și: Kovesi, făcută knock out! Ce plan de PR va aplica pentru a-și salva imaginea

La Sankt Petersburg, Kasatkina, cap de serie N.8 si locul 23 WTA, o va intalni in semifinale pe jucatoarea franceza Kristina Mladenovic, nr. 10 mondial si cap de serie nr. 4, care a trecut, cu 6-4, 6-3, de Katerina Siniakova (Cehia).

In cealalta semifinala, o alta jucatoare din Cehia, Petra Kvitova, fost N. 2 mondial, acum locul 29 WTA, va primi replica germancei Julia Goerges, cap de serie nr. 5.

Citește și: Ce salariu va avea președintele Klaus Iohannis începând cu luna ianuarie! Cât vor încasa și premierul și miniștrii

In sferturi, Kvitova spulberat-o pe favorita nr. 2, letona Jelena Ostapenko (6 WTA), cu 6-0, 6-2. Goerges a dispus cu 6-3, 6-3 de rusoaica Elena Ribakina.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.