Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Așa ceva nu s-a mai văzut: Ce a ajuns să facă o celebră jurnalistă din România în SUA / VIDEO

facebook.com
Corina Dragotescu

O jurnalistă din România a uimit America. Imaginile au făcut deliciul presei din România.

Corina Drăgotescu i-a uimit pe vecinii din Los Angeles, când a apărut în fața casei cu o coasă pentru a tunde gazonul. Jurnalista a făcut apel la Dan, soțul acesteia, pentru a-i cumpăra o coasă autentică, pentru a-și demonstra măiestria de român adevărat la coasă. "Când am ieșit în fața casei și mi-am exersat abilitățile de român la coasă, a trecut un grup de copii cu părinți care s-au uitat lung la mine, dar nu au îndrăznit să vină să întrebe ce și cum" a declarat jurnalista la RTV.

Citeşte şi: Un politician a snopit în bătaie, la mare, o vedetă: A fost un SCANDAL MONSTRU

Anterior a scris pe Facebook că „un var a cumparat coasa din Bucovina, un vecin de-al lui din Giulesti i-a taiat coada ca sa intre in geamantan si sotul a adus-o din Romania in America. Ce-or fi zis aia de la vama habar n-am... Asta inseamna dor de casa si de coasa”.

Şi asta nu e tot. Corina Dragotescu si familia ei au castigat la “Loteria vizelor” si au emigrat in America la inceputul acestui an. Fosta jurnalista si-a gasit un post la Consulatul Romaniei din Los Angeles, fapt ce i-a revoltat pe romanii din SUA. Pe unul din site-urile acestora, rousa.blogspot.ro, se scrie: “In urma informatiilor aparute in mass media, conform carora jurnalista Corina Dragotescu, ar fi fosta angajata preferential la consulatul Romaniei din Los Angeles am adresat o serie de intrebari catre Ministerul Afacerilor Externe. Astfel am aflat ca in ciuda faptului ca de-a lungul anilor ni s-a tot spus ca ambasada si consulatele nu au banii pentru a suplini nevoile cetatenilor, iata ca pentru unii “prestatori de servicii” ei se gasesc. Pe ce criterii a fost selectata?”.

Jurnalistii au contactat Consulatul pentru a afla salariul Corinei Dragotescu si au primit urmatorul raspuns: “Pentru acoperirea atributiilor specifice domeniilor presa – cultura – comunicare, domenii ce nu fac parte din activitatea de baza a unui consulat general, cu aprobarea MAE, Consulatul General al Romaniei la Los Angeles a incheiat o conventie civila de prestari de servicii cu doamna Corina Dragotescu pentru perioada 1 august - 30 septembrie 2013, cu plata unei indemnizatii brute lunare de 1.500 USD”.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.