Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Așa și-au câștigat pâinea din pariuri mulți români cu ani în urmă

sport contact

Dacă ești microbist nu înseamnă că vei avea rezultate mai bune la pariuri decât un începător într-ale sportului. Dacă ai fost jucător profesionist, antrenor sau arbitru nu înseamnă că ești bun în a anticipa rezultatele partidelor. Dacă reușești să faci bani pe spatele caselor de pariuri nu înseamnă că ești un parior de clasă, ci poate doar un profitor... Despre asta vom vorbi în cele ce urmează: despre vânătorii de bonusuri, despre generația băieților deștepți de la noi din țară care au știu să speculeze și să profite de ofertele caselor de pariuri internaționale care începeau să-și facă simțită prezența în mediul online la începutul anilor 2000.

Fenomenul pariurilor sportive a început să ia amploare în România în urmă cu 15 ani, atunci când începeau să apară agențiile de pariuri în diferitele cartiere din orașe. În paralel, a început să se dezvolte și infrastructura comunicațiilor, care introducea zilnic internetul în din ce în ce mai multe case. Casele de pariuri online erau la început, după ce primele agenții de pariuri online se lansaseră în 1997, și cum piața era liberă și nereglementată (nu exista ONJN), lunar apăreau câteva nume noi pe această listă.

Fiecare parior avea acces la sute de case de pariuri online, iar acest lucru i-a determinat pe anumiți operatori să ia măsuri pentru a se evidenția în piață. Atunci s-a lansat moda bonusurilor de bun venit. Practic, agenția le oferea noilor jucători o suplimentare a fondurilor, tocmai pentru a-i motiva să se înregistreze acolo și să rămână clienți fideli. Bonusul în sine presupunea un rulaj, adică suma suplimentară de 50% sau 100% primită pe lângă fondurile depuse, nu putea fi retrasă până când jucătorul nu paria de câteva ori contravaloarea fondurilor extra. Această măsura era bineînțeles, singura variantă pentru ca operatorii să nu ofere bani gratis.

Vrei să revendici chiar acum cele mai tari bonusuri la pariuri sportive? Vezi oferta de pariere din România!

content-image

Concurența între casele de pariuri online a făcut ca în fiecare lună să existe zeci de agenții care oferă pachete de bun venit, lucru care i-a făcut pe anumiți băieți deștepți să se gândească la metode pentru a profita de aceste avantaje. La începuturi, cerințele de rulaj pentru bonusuri erau extrem de ușor de realizat și nu semănau cu cele din zilele noastre, în care rulajul în sine este mare, iar pe lângă asta există anumite restricții de cotă minimă, tipuri de pariuri și așa mai departe.

Astfel încât, cei mai isteți dintre pariori s-au gândit să-și facă conturi la mai multe agenții și apoi să ruleze bonusurile între ele, adică, cu alte cuvinte, să parieze la o agenție ceva, iar la cealaltă contrariul, urmând să câștige unul dintre pariuri și implicit să ruleze un bonus dintr-o lovitură. Spre exemplu, se putea paria Peste 2.5 goluri la agenția A și Sub 2.5 goluri la agenția B, iar dacă cotele erau alese cu grijă, pariorul practic pierdea cel mult 3% la un astfel de pariu.

Lucrurile însă nu s-au limitat numai la asta. În scurt timp, pariorii au rămas fără opțiuni și s-au gândit că ar putea să facă conturi folosind datele unui membru al familiei pentru a mai lua odată toate acele bonusuri și tot așa.

Cei mai cei au mers chiar și mai departe, în sensul că le-au oferit bani unor amici sau cunoscuți pentru a le face conturi și chiar carduri de debit, cu care să poată realiza toate aceste lucruri.

Chiar dacă operatorii de pariuri au observat ceea ce se întâmplă, ritmul în care au luat măsuri le-a permis acelor băieți deștepți să continue să profite astfel de pe urma agențiilor de pariuri online preț de aproape un deceniu. Fiecare regulă în plus era fentată, până când lucrurile s-au împotmolit. Într-un final, casele de pariuri online s-au perfecționat din punct de vedere tehnologic, și pe lângă asta, au angajat și personal dedicat pentru verificarea conturilor.

Românii și turcii au fost cei mai activi în zona de „Bonus Hunting”, fapt pentru care jucătorii din aceste două țări au fost și primii excluși din ofertele anumitor operatori. Totuși, cât timp a durat, această metodă de a face bani a fost una extrem de profitabilă, iar cei care au speculat slăbiciunile pieței de pariuri online de la acea vreme cu siguranță se gândesc și astăzi cu plăcere la acele vremuri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.