Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A anunțat SFÂRȘITUL Guvernului: Când va fi DEMISĂ Viorica Dăncilă

Termenul limită pentru depunerea de către Opoziţie a moţiunii de cenzură împotriva Guvernului este 10-12 decembrie, a declarat luni seară preşedintele PNL, Ludovic Orban.

"Deci, ca termen limită, 10-12 decembrie va fi depunerea moţiunii. Sigur că vom continua discuţiile, încercăm să convingem cât mai mulţi parlamentari să susţină moţiunea de cenzură", a precizat Orban, la B1 TV.

Citește și: Senatorii au trecut tacit această lege! Sunt vizați toți șoferii

Preşedintele PNL a reafirmat faptul că pentru reuşita moţiunii este necesar ca aceasta să fie votată de 67 de parlamentari în plus faţă de cei din Opoziţie şi că parlamentarii PSD sunt greu de convins în condiţiile în care li se oferă diferite "avantaje".

"Repet, ca să treacă moţiunea de cenzură, şi este bine să ştie oamenii, trebuie să avem 67 de voturi din zona majorităţii guvernamentale, peste voturile parlamentarilor din Opoziţie. (...) Noi nu avem nicio pârghie de a-i putea determina pe parlamentarii din zona guvernamentală, care sunt tentaţi cu o mulţime de avantaje personale şi care mişcă în front este imediat ameninţat sau i se oferă un 'morcovel' sau un 'oscior mic' şi este foarte complicat efortul ăsta de a convinge un număr atât de mare de parlamentari din majoritate ca să voteze", a spus Ludovic Orban.

Citește și: Atenție! Schimbare radicală la STB-Sancțiuni dure pentru acești călători .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.