Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A apărut Asociația Stațiunilor Turistice

facebook

Asociația Stațiunilor Turistice este o asociație de autorități publice locale de la nivel național care acționează unitar pentru dezvoltarea stațiunilor turistice din România, implicit a sectorului turistic și al serviciilor ospitaliere, scriu acestia pe pagina de Facebook.

'Cand am auzit prima data propunerea sa ma ocup de proiectele asociatiei, m-am trezit raspunzand da fara sa gandesc. A fost "dragoste la prima vedere" sa spun asa. Din secunda aia, pentru mine ideea a fost mult peste un job, ca un fel de directie pe care mi-o asum. E logic? Nu! Rational? Nici atata! Si totusi am simtit ca este drumul meu, toate experientele mele de pana acum vor conta (bune si proaste ca toate sunt lectii).
Asta si pentru ca asociatia va avea o misiune extrem de grea: sa sprijine statiunile turistice si turismul romanesc in una din cele mai negre perioade, cand falimentele in turism sunt pe banda rulanta, cand bugetul national e pe minus, transportul blocat, cand paradigma se schimba si piedici apar la fiecare pas,' mentioneaza intr-o postare Iliariana Jors, Presedintele Consiliului Consultativ AST la Asociatia Statiunilor Turistice - AST
-
Multumesc primarilor Jozsef Mik (Borsec), Lucian Gligor Scumpu (Bazna) si Vasile Caragut (Geoagiu) pentru increderea pe care mi-au acordat-o si pentru ca mi-au aratat ca merita sa cred in idee, ca atunci cand vrei se poate, chiar si cu administratia publica. O asociatie care isi propune sa ramana apolitica, sa fie cu usile deschise si sa reprezinte un sprijin pentru administratia centrala, locala si comunitate, care promoveaza dialogul si asocierea, care sa faca parteneriate si proiecte fara partizanat. Pentru ca din starea asta nu isi vor reveni, cu tot potentialul statiunilor turistice, decat prin sprijin reciproc, programe si proiecte de impact, mai scrie aceasta pe pagina de socializare.

 

Conţinutul acestui site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.