Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A apărut prima dovadă că muncitorii din apartamentul groazei din Oneşti au fost împuşcaţi de poliţişti/ FOTO 18+

sechestrare onesti

Familia bărbatului de 38 de ani ucis la Onești acuză că acesta ar fi fost de fapt împușcat de oamenii legii în timpul intervenției. Primele dovezi în acest sens unt publicate de jurnalistul Alexandru Căutiş pe site-ul propriu. Acesta a obţinut o fotografie cu unul dintre bărbaţii ucişi în aparlamentul din Oneşti, iar pe abdomenul acestuia pot fi văzute urme care seamănă cu cele lăsate de gloanţe.

"Îmi pare rău că trebuie să public o fotografie care poate nu este pe placul familiei victimei. O fac doar fiindcă avem de-a face cu un fenomen grav, ce se vrea mușamalizat. Intervenția polițiștilor nu a fost doar ineficientă și tardivă, ci a fost de-a dreptul criminală. În fotografie se zăresc urmele a cel puțin trei gloanțe (poate de cauciuc, trase cu pușca) în abdomenul unuia dintre bărbații uciși. Din ce am aflat din presă medicii cică ar refuza autopsia că cică ar fi avut covid victima. Autopsia ar fi arătat care au fost motivele decesului și urmele de gloanțe probabil că nu dădeau bine pentru ageamiii care au executat această misiune. Nu pare muniție de război, din fotografie, dar oricum este o misiune ratată, căci cu siguranță nu au primit sarcina să împuște și victimele. În Kosovo au murit cadre militare împușcate cu gloanțe de cauciuc și cred că MAI nu a uitat. Se impun câteva demisii de urgență", scrie Căutiş pe plusinfo.org.

content-image

Bogdan Bănică, președinte executiv Sindicatul Național al Polițiștilor din România SNPR DECUS, a postat, pe site-ul său, cine sunt victimele agresorului din Onești.

Este vorba de doi electricieni, Silviu Iștoan, în vârstă de 38 de ani, respectiv de Dan Patatu, în vârstă de 55 de ani.

„Cei doi electricieni au murit luni, după ce au fost înjunghiaţi de fostul proprietar al casei unde ei verificau o instalaţie electrică. Silviu rămăsese orfan de mamă de la vârsta de 3 ani, fiind crescut doar de tată și de fratele său mai mare”, spune Bogdan Bănică.

Primăria Oneşti au anunţat, marţi, că se va vota în Consiliul Local un proiect de acordare a unor ajutoare de urgenţă pentru familiile celor doi bărbați decedați.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.