Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A apărut un nou mare trust de media în România

TV

Negocierile dintre Cozmin Gușă și Cristian Burci, acționarii majoritari ai celor două companii, s-au finalizat zilele trecute și au fost începute cu mai multe luni în urmă.

Deocamdată nu este cazul să vorbim despre așa ceva, spune Rareș Bogdan, Directorul editorial al Realitatea TV, pentru Reporter Virtual preluat de b365.ro

„Este un prim pas, punem tot ce avem împreună pentru a exploata conținutul ambelor părți. Ulterior, se va putea discuta și despre achiziții”, spune Bogdan.

„Avem, împreună, o televiziune de știri, una generalistă, una de business, un ziar quality, un tabloid care vinde foarte bine (este nr. 1 la vânzări) și câteva reviste. Avem două site-uri puternice, realitatea.net și adevarul.ro. Vom crea conținut unul pentru celălalt, vom folosi conținutul comun pe mai multe canale, ne vom coordona”, declară Rareș Bogdan.

Emisiunile Adevărul TV, care acum sunt transmise online, vor fi preluate și difuzate și de Realitatea TV. Cum va funcționa noua construcție: „Vom avea un Consiliu Managerial, pe de o parte, și un Consiliu Editorial, de cealaltă, care vor coordona activitățile specifice ale celor două grupuri care vor funcționa ca unul singur. În ambele consilii vor intra oameni și de o parte, și de cealaltă”, spune Rareș Bogdan, care nu a vrut să dea, deocamdată, nume ale membrilor din aceste consilii.

În cursul săptămânii viitoare, Realitatea Media și Adevărul Holding vor oferi detalii publice fie într-o conferință de presă comună, fie într-un comunicat de presă comun. Cristian Burci nu a comentat deocamdată informațiile obținute de Reporter Virtual.

Realitatea Media deține printre altele, Realitatea TV și Money Channel TV. Cristian Burci deține Prima TV și Adevărul Holding, cu cotidianele Adevărul și Click.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.