Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A băut benzină în loc de bere și a murit pe loc

La Voix du Nord
incendiu pompieri salvare smurd

De o moarte instantanee a avut parte un bătrân din Neamţ, după ce a confundat sticla în care credea că este bere, cu alta. Cadrele medicale, care au fost chemate la domiciliul acestuia, nu l-au mai putut salva, constatând decesul bătrânului domiciliat în comuna Dochia. Urmează ca necropsia să stabilească exact ce a provocat moartea, o ipoteză fiind hemoragia internă.

Miercuri, 15 martie 2023, un nemţean din localitatea rurală precizată, a sunat la 112, solicitând ajutor medical pentru socrul său, un bătrân de 65 de ani, menţionând că acestuia îi este rău după ce a băut din conţinutul aflat într-un recipient cu eticheta unei mărci de bere, dar acolo era benzină pentru drujbă, relatează Adevarul.

„În jurul orei 16.30, poliţiştii au fost sesizaţi prin apel de urgenţă, de către un bărbat de 39 de ani, cu privire la faptul că socrul său a ingerat accidental benzină. A fost identificat un bărbat, de 65 de ani, care nu prezenta urme de violenţă, cadrele medicale declarând decesul acestuia“, a declarat subinspector Ramona Ciofu.

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei. Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă, nefiind suspiciuni de moarte violentă. În astfel de situaţii, decesul este provocat de puternice hemoragii interne.

Tot pe 15 martie 2023, un caz foarte grav s-a petrecut în oraşul Roman, din judeţul Neamţ, la spital ajungând treisprezece copii intoxicaţi. Mâncaseră medicamente hemeopate expirate, găsite în pubelele de gunoi menajer dintr-un cartier de locuinţe sociale, care-i situat pe strada Fabricii.

După lăsarea întunericului li s-a făcut rău, acuzau dureri abdominale şi aveau vărsături, iar după ce au aflat ce se petrecuse, părinţii au alertat cadrele de la Ambulanţă. Rând pe rând, între ora 19.50 şi 23.00, minorii, cel mai mic având 4 ani, au ajuns la Spitalul Roman. Astăzi, 16 martie, au fost externaţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.