Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A câștigat alegerile, iar acum taie în carne vie: Primarul PNL care anunță că a desființat 160 de posturi

Mesagerul Hunedorean
Florin Oancea

Peste 160 de posturi au fost desfiinţate la Primăria Deva prin reorganizarea Aparatului de specialitate al primarului şi instituţiilor publice din subordinea Consiliului Local, rezultând astfel o economie lunară de circa un milion de lei la bugetul local.

Hotărârea a fost iniţiată de primarul Florin Oancea, de la PNL, şi a fost luată joi de consilierii locali, reuniţi într-o şedinţă ordinară, scopul reorganizării fiind acela de a eficientiza activitatea funcţionarilor primăriei în relaţia cu cetăţenii municipiului Deva, scrie agerpres.ro.

Citește și: Gigi Becali îl desfiinţează pe Mirel Rădoi: ‘Ce te mai agăţi? Gata, ai mâncat trei bătăi, la revedere! Asta e!’

"În urma reorganizării s-au desfiinţat 168 de posturi reprezentând funcţii publice de conducere, de execuţie şi funcţii contractuale, şi s-a realizat o economie la bugetul local de aproape un milion de lei, în fiecare lună. În mandatul meu de primar am constatat că mulţi deveni sunt nemulţumiţi de modul în care unii dintre angajaţii Primăriei îşi îndeplinesc obligaţiile de serviciu în relaţia cu publicul", a declarat primarul municipiului Deva.

El a arătat că toţi funcţionarii primăriei vor fi testaţi profesional şi a dat asigurări că pe funcţii vor rămâne doar profesioniştii.

Citește și: Anunț de ultim moment al Olguței Vasilescu! ‘PSD a semnat’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.