Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A crezut că e toată strada numai a lui: Un polițist a dat cu mașina peste un motociclist

libertatea.ro
accident masina

Un bărbat a fost rănit după ce în motocicleta pe care o conducea, marţi după-amiază, pe o stradă din satul Cuza Vodă, a intrat o autospecială de Poliţie, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa.

La volanul autospecialei era un lucrător al Postului de Poliţie Cuza Vodă, acesta producând accidentul rutier pentru că nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers şi a pătruns pe contrasens.

Citește și: Ciolacu: ‘Guvernul PNL trebuie să dubleze alocațiile și să crească pensiile cu 40%. Faceți investițiile din bani europeni’

"Astăzi, în jurul orei 15.50, un poliţist din cadrul Postului de Poliţie Cuza Vodă a condus autospeciala din dotare pe strada Medgidiei din satul Cuza Vodă, direcţia DN22C - Frasinului unde, în timpul efectuării unui viraj la stânga, pe fondul neasigurării la schimbarea direcţiei de mers, a pătruns pe sensul opus şi a intrat în coliziune cu o motocicletă condusă de un bărbat", a transmis IPJ.

Conform sursei citate, în urma coliziunii a rezultat vătămarea corporală a motociclistului, în vârstă de 53 de ani, care a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Citește și: Cristoiu: ‘Alegerile trebuie amânate. Între dreptul de a alege și dreptul de a nu purta mască, eu prefer dreptul de a nu purta mască’

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia.

Citește și: Tătaru: ‘Vom avea două săptămâni dificile. Suntem într-un moment pandemic, de creștere progresivă a numărului de cazuri’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.