Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A curs cu amenzi. Razie de amploare pe șoselele din Ilfov

Politia Rutiera
politia amenzi

Polițiștii au făcut o razie în zona Otopeni pentru a-i verifica pe șoferi. În urma acțiunii au fost date zeci de amenzi și au fost întocmite două dosare penale.

IPJ Ilfov a anunțat că în noaptea de sâmbătă spre duminică „polițiștii Serviciului Rutier Ilfov și ai Polițiilor Oraș Bragadiru, Buftea și Otopeni, împreună cu luptătorii din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale Ilfov și jandarmi ilfoveni au acționat în sistem Blitz pe DN1-km18-Otopeni, pentru prevenirea și combaterea cauzelor generatoare de accidente rutiere, cu precădere pentru depistarea persoanelor care conduc sub influența băuturilor alcoolice ori a substanțelor psihoactive, dar și a celor care nu respectă regimul legal de viteză.”

În urma acțiunii, polițiști rutieri au aplicat 36 de sancțiuni contravenționale în valoare de 10.440 lei. Dintre acestea,16 sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză, cinci pentru că nu a fost purtată centura de siguranță și trei pentru defecțiuni tehnice.

A fost retinut un permis de conducere și au fost retrase trei certificate de înmatriculare.

Șoferii opriți au fost testați cu aparatele alcooltest și drug test. Doi dintre ei au fost depistați conducând sub influența băuturilor alcoolice. Aparatul alcooltest a indicat valoarea de 0,99 și 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat. Șoferii au fost duși la unități spitalicești pentru prelevarea de mostre biologice.

Polițiștii au întocmit două dosare penale, în care se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.