Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A dat trenul peste ei: Un motociclist a murit, iar o femeie este rănită

Un bărbat a murit şi o femeie a fost rănită, vineri, după ce mopedul pe care aceştia circulau a fost lovit de tren la trecerea la nivel cu calea de ferată de la Călimăneşti, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

"Prin apel 112, poliţiştii de la Transporturi Feroviare au fost sesizaţi cu privire la faptul că în localitatea Călimăneşti, la trecerea la nivel cu calea ferată, un moped a fost acroşat de trenul care circula pe ruta Mărăşeşti-Ghimeş. Din nefericire, bărbatul care conducea mopedul a decedat", a precizat IPJ Vrancea, scrie agerpres.ro.

Purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vrancea, Marilena Preda, a declarat, pentru AGERPRES, că un bărbat de 68 de ani, care conducea mopedul, a decedat pe loc şi o femeie de 67 de ani, pasager, a suferit multiple traumatisme, fiind transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă "Sf. Pantelimon" Focşani.

Din primele date, s-ar părea că bărbatul care conducea mopedul nu ar fi oprit la semnalele acustice de la trecerea la nivel cu calea ferată fără bariere.

Poliţiştii Serviciului Rutier efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor producerii accidentului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.