Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A doua alertă cu bombă la Vaslui în numai câteva ore

ebihoreanul.ro
politia pirotehnica

O nouă alertă cu bombă a fost semnalată poliţiştilor locali vasluieni, după ce în cursul dimineţii de vineri aceştia au fost avertizaţi cu privire la existenţa unui dispozitiv exploziv în Piaţa Traian din municipiul Vaslui, informează Agerpres.

La aproximativ o oră după evacuarea pieţei şi după verificările efectuate la faţa locului de pirotehnişti, poliţişti, poliţişti locali şi jandarmi, în urma cărora nu a fost găsit nici un dispozitiv exploziv, pe adresa de e-mail a Poliţiei Locale a fost trimisă o nouă sesizare.

"La ora 08.15, s-a primit o sesizare de la Poliţia Locală Vaslui, cu privire la faptul că, la ora 07.59, au primit un e-mail referitor la plasarea în municipiul Vaslui, în Piaţa Traian, a unui dispozitiv exploziv. S-au efectuat verificări pentru clarificarea situaţiei, ulterior poliţiştii fiind sesizaţi din nou cu privire la existenţa unui dispozitiv exploziv", au precizat reprezentanţii IPJ Vaslui.

Activităţile specifice de căutare au fost reluate.

Accesul în hala Pieţei Traian a fost restricţionat pentru cetăţeni, iar comercianţii şi producătorii care îşi desfăşoară activitatea în incinta pieţei au fost evacuaţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.