Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A doua ediţie a Sunscreen Film & Arts Festival - în perioada 17-20 august, la Constanţa şi Mamaia

festival film

Cea de-a doua ediţie a Sunscreen Film & Arts Festival va avea loc la Constanţa şi Mamaia, între 17 şi 20 august, informează un comunicat transmis AGERPRES.

Iniţiat anul trecut de organizatorii celui mai mare eveniment de film din ţară - TIFF, festivalul îşi propune să aducă în faţa publicului de la malul mării cele mai noi şi apreciate filme româneşti şi internaţionale, concerte şi invitaţi speciali.

Evenimentele din cadrul festivalului vor avea loc în Piaţa Ovidiu, pe Plaja Reyna, la Centrul MEPT "Jean Constantin" şi în Piaţa Cazino din Mamaia.

"În curând vom definitiva programul celei de-a doua ediţii Sunscreen, dar până atunci vă pot spune că avem pe listă cele mai aşteptate comedii româneşti ale anului şi că şi-au confirmat deja prezenţa la Constanţa foarte mulţi artişti îndrăgiţi de public. Ne bucurăm că anul acesta festivalul are loc în timpul sezonului estival şi le dăm astfel întâlnire şi turiştilor de pe litoral în faţa marelui ecran. Toate proiecţiile în aer liber - din Piaţa Ovidiu, de pe Plaja Reyna şi din Mamaia - Piaţa Cazino - vor avea intrare liberă", a declarat Alexandra Boghiu, coordonatoarea

festivalului.

Detalii despre program vor fi anunţate în curând pe sunscreenfestival.ro, dar şi pe paginile de Facebook şi Instagram ale festivalului.

Sunscreen este un eveniment organizat de Transilvania Film şi Asociaţia Festivalul de Film Transilvania în parteneriat cu Consiliul Judeţean Constanţa, Teatrul de Stat Constanţa şi Centrul Cultural Teodor Burada.

Prima ediţie Sunscreen a fost locul în care s-au văzut în avanpremieră absolută filme fenomen precum "Teambuilding", "Mirciulică" sau serialul "Clanul". Invitatul special al ediţiei a fost actorul sârb Darko Perić. Peste 10.000 de constănţeni au participat la prima ediţie a festivalului, organizatorii aşteptând ca anul acesta numărul spectatorilor să se dubleze, se arată în comunicat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.