Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A doua zi de vot pentru președintele României în străinătate! Votul în Diaspora continuă în 816 secții din Asia, Europa, Africa și America

vot

Cea de-a doua zi a votului în străinătate pentru alegerea Președintelui României continuă în 816 secții de votare din Asia, Europa, Africa, America de Nord și America de Sud, transmite Ministerul de Externe, potrivit Mediafax.ro.

Cea de-a doua zi a votului în străinătate pentru alegerea Președintelui României continuă în 816 secții de votare din Asia, Europa, Africa și America.

La ora 17.00 (ora României) 187.671 de cetățeni români își exercitaseră dreptul de vot la secția de votare.

Citește și: Țara în care urnele s-au deschis de vineri, dar NIMENI nu a votat

A doua zi de vot în străinătate s-a încheiat deja în: Australia, China, Filipine, India, Japonia, Kazahstan, Malaysia, Noua Zeelandă, Republica Indonezia, Republica Coreea, Republica Populară Democrată Coreeană, Regatul Thailandei, Republica Singapore, Sri Lanka și Vietnam.

Votul în cadrul celor 835 de secții organizate în străinătate a început vineri, 8 noiembrie, iar cetățenii români din străinătate pot în continuare să își exercite dreptul de vot la acest scrutin sâmbătă și duminică, în intervalul 7.00-21.00 (ore locale).

Citește și: Secţii de votare înfiinţate la Botoșani, ca urmare a creşterii populaţiei după stabilirea unor ucraineni şi moldoveni

Ministerul Afacerilor Externe reiterează recomandarea adresată cetățenilor români aflați în străinătate pe durata alegerilor prezidențiale de a se prezenta la vot pe durata ambelor zile pentru a evita eventuale aglomerări în cursul zilei de duminică, transmite sursa citată.

Cetățenii români care votează în străinătate pot accesa harta interactivă a secțiilor de votare pe site-ul oficial al MAE: http://www.mae.ro/maps/4083.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.